Forkæl dig selv eller din partner med floatingterapi eller massage

Forbedre din mentale sundhed

Der findes talrige andre måder at forbedre sin mentale sundhed på foruden floating. Hvad der gavner, kan være meget individuelt. Humlen er nemlig at finde din egen vej til et sundt hoved, og det er lettere sagt end gjort. Dog er der nogle redskaber, som kan virke for de fleste. Psykiatrifonden, som specialiserer sig i danskernes mentale ve og vel, har lavet en liste med råd til, hvad du kan gøre i situationer, som kan føles overvældende. Du kan se Psykiatrifondens råd her.

Er du gravid? Kombinér en massage med floatbehandling

Kombinationen af massage efterfulgt af floating er den ultimative oplevelse til dig, som venter barn eller lige har født. Vi tilbyder en graviditetsmassage efterfulgt af en times beroligende floatbehandling. Massage og floating er en ultimativ løsning til at forberede dig på en god og sund fødsel. Der er fuld fokus på at få al stress ud af din krop og lindre dine generelle graviditetsgener.

Vi stiller en specialdesignet graviditetsbriks frem, så du kan ligge helt afslappet på din mave. Læs denne uddybende artikel om fordelene ved floating for gravide.

gravid massage københavn

Fordelene ved massage og floating

Graviditet er hårdt for din krop og psyke. Under graviditeten oplever din krop hormonelle forandringer og øget belastning. Væske hober op og den øgede vægt kan dræne dig for energi og din gode søvn.

En graviditetsmassage og floatbehandling giver dig rum og ro til en dybere kontakt med dig og din baby. Behandlingen hjælper med at tolke din gravide krops signaler, at komme helt ned i gear og dæmpe stressede tanker.

Graviditetsmassagen har til fordel at løsne op for ømme og spændte områder på din krop. Den blide massering øger tilstrømningen af blod til muskler og væv, der hjælper med at dæmpe din hævede ben og fødder. Læs mere om hvilke typer massage vi tilbyder her. 

Efter din massage er du nu klar til at give dig hen til stilheden og flyde vægtløst i en hel time i flydetanken.

Det saltholdige, varme vand får din gravide krop til at flyde helt vægtløs i vandoverfladen og fjerner fornemmelsen af din tunge vægt på kroppen. Det varme vand kan lindre bækkenproblemer og magnesium fra epsom salt vil fremme din blodcirkulation. Floating udløser en tilstand af fuldkommen afslappethed ved at blive påvirket af udefrakommende stimuli. Læs meget mere om floating og alle dens fordele lige her. 

Kontakt din læge

Floatingterapi er gavnligt for gravide, men for at være på den sikre side, anbefaler vi, at man ikke floater i 1. trimester af sin graviditet. Vi anbefaler at tage kontakt til sin læge for at få råd og vejledning.

Når du booker en graviditetsmassage, sørg for at tilføje i noten, at du ønsker en graviditetsmassage, så vi kan stille den rigtige briks frem.

Skriv til os

Giv os besked på forhånd, hvis du er gravid eller har lyst til at prøve cupping. Så er vi klar ved dit ankomst.
Du må også gerne skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Go with the float…