Mød vores team

Her hos Copenhagen Float er vi opsatte på at give dig værktøjer til at skabe en større velvære og opnå mere balance i dit liv. Til det har vi sammensat et hold af de mest kompetente mennesker, som sammen arbejder for at skabe de bedste rammer for vores gæster. Scroll ned og læs mere om hvem vi er, og hvad vi laver. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på info@cphfloat.dk

Ledelse og Bestyrelse

Shelley

Founder

Shelley er uddannet tonemester, og så er hun helt afhængig af floating. Hun har arbejdet i alverdens lande, og i Shanghai prøvede Shelley for første gang at floate, hvilket (no surprise) var en stor succes. Vi kan takke hende for i sin tid, at overtale Boo til at slå sig ned i Danmark og åbne Copenhagen Float.

Boo

Founder

Boo er en erfaren massageterapeut og har trænet en stor del af vores teamet, for at sikre vores klienter en høj og ensartet kvalitet. Hun træner brasiliansk jiu-jitsu og wrestling, og så er hun er fantastisk kok. At tale med Boo er som at få et kæmpestort kram, af én du virkelig godt kan lide – hendes energi er utrolig positiv og rolig. 

Katrina

Manager

Katrina er manager hos Copenhagen Float. Med sig bringer hun 4 års ledererfaring, og har helt styr på den daglige drift. Udover sin erfaring bringer hun også positiv energi til dem hun møder og er altid god for en lang snak om Mumford & Sons. 

Markedsføring og
Kommunikation

Alec

Salgsleder

Alec arbejder for at sprede budskabet om fordelene ved floating og massage. Han tror på at afslapning og floating kan give mere perspektiv og energi til livet, og brænder for at gøre netop dette til en del af hverdagen hos mange Københavnere. 

Henriette

Kommunikations-
medarbejder

Henriette står for vores kommunikation og markedsføring. Også er hun oveni hatten floatmaster. Hun tager sig altså godt af dig både analogt og digitalt. Sætter du pris på godt content, en god snak eller bare at få serveret et iskoldt glas vand og lidt frugt? Så er Henriette din go-to hos Copenhagen Float.

Michelle

Praktikant

Michelle studerer Markedsføringsøkonom ved Copenhagen Business School. Hun bruger floating som et frirum og værktøj til at intensivere sin meditation, og hvert eneste float bringer nye oplevelser med dig. Når Michelle holder fri fra praktik og studier, nyder hun at lave adobo eller chicken tikka masala derhjemme.

Massageterapeuter

Niklas

Massør

Niklas er uddannet sportsmassør og -terapeut. Og som om det ikke var nok, er han også uddannet i akupunktur, cupping og dybdegående afspændings-massage. Niklas er, foruden at være meget veluddannet, rigtig behagelig at være omkring, og kan få de fleste mennesker til både at grine og (på den gode måde) vride sig lidt i smerte over at blive trykket de helt rigtige steder. 

Marine

Massør

Marine er uddannet helsemassør ved AT WORK skolen i København. Hun har i løbet af sit studie specialiseret sig i triggerpunkt- og fysiurgisk behandling samt graviditets- og ansigtsmassage. Og nå ja, så er hun også igang med sin uddannelse i kropsterapi – der er meget at komme efter hos Marine! Hun er en af de der mennesker, man føler, man har kendt altid, selvom det er første gang, man mødes.

Jack

Massør

 
 
 

Ruth

Kropsterapeut

Ruth er vores fantastiske kropsterapeut. Hun er uddannet ved Totum – Skolen for Kropsterapi, og bringer masser af livserfaring med sig. Ruth fokuserer i høj grad på at skabe et rum, hvor man kan føle sig set og tryg. Hun er en utrolig behandler og en virkelig intuitiv lytter.

Chiharu

Massør

Chiharu er fra Japan, og arbejder som akupunktør og massør hos os. Hun er meget omsorgsfuld, og så er hun fabelagtig til at finde ud af, hvad der kan hjælpe dig. Hendes hænder er meget kloge, og det er en oplevelse i sig selv at være i dem. Når hun har fri, studerer hun dansk, danser og bager en masse kager.

Narakorn

Massør

fernando-billede

Fernando

Massør

Fernando er uddannet ved Bergqvist Massage & friskvårdsutbildningar i Sverige i 2020. Noget af det første du kommer til at opleve ved din massage med Fernando er hans energiske og rolige væsen, som luller én til et stadie af fred og afslapning. 

Fernando har i mange år arbejdet som livredder og personlig træner, og har derfor en stor forståelse for kroppen – også den atletiske af slagsen.

louise-billede

Louise

Massør

Louise er Gotveduddannet Bevægelsespædagog og massør. Gotvedmassage er en dynamisk, opbyggende og afspændende massageform, der medvirker til en bedre kropslig og mental balance i hverdagen.
Louise er også specialiseret i dybdegående massage hvor der kan suppleres med cupping. Og så er hun en haj til afspændende ansigtsmassage.

vibeke-billede

Vibeke

Massør

Jesper website

Jesper

Massør

Jesper er uddannet massør samt personlig træner og idrætslærer. Hans holistiske tilgang til kroppen og velvære omfatter såvel træning, kost og sundhed, med det mål at opnå et langt og sundt liv. Jespers metode beror på kommunikation og specificering af behov hos dig, samt en forståelse for hvilket sted du er i dit livs rejse.
Jesper udstråler livsglæde og god energi, og det er svært ikke at trække på smilebåndet både under og efter en behandling med ham.

Float Masters

Jonas

Float Master

Jonas er som du vil komme til at opleve, meget empatisk og rigtig rar at tale med, uanset om det handler om din behandling hos os eller noget HELT andet. Når han ikke er at finde på Rømersgade 25, er det fordi han bruger det meste af sin tid på at studere filosofi, især krops- og naturfilosofi. Han nyder at dyrke astanga yoga og være i naturen.

Juliana

Float Master

Når du kommer ned af trappen og ind ad døren hos os, og du ser Juliana stå bag skranken er der ikke andet at gøre end at smile – Juliana er simpelthen så varm og skøn at være omkring. Hun elsker at læse og danse i sin fritid, og så er hun stor fan af verdenshistorie og rygsækrejser. Hun elsker at møde nye mennesker og lære dem at kende.

Gabriella

Float Master

Gabriella er vildt kreativ, og han sans for detaljen i alle mulige henseender. Hun er meget rolig og smilende og er altid klar på en god snak om din oplevelse hos os. Som floatmaster gør hun sit yderste for, at du får den mest behagelige oplevelse. Gabriella er smykkedesigner og til daglig sidder hun på sit værksted ude i Kødbyen. 

Skriv til os

Giv os besked på forhånd, hvis du er gravid eller her lyst til at prøve vores behandlinger. så er vi klar ved din ankomst. 

Du må også gerne skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Go with the float…