Mød vores team

Her hos Copenhagen Float er vi opsatte på at give dig værktøjer til at skabe en større velvære og opnå mere balance i dit liv. Til det har vi sammensat et hold af de mest kompetente mennesker, som sammen arbejder for at skabe de bedste rammer for vores gæster. Scroll ned og læs mere om hvem vi er, og hvad vi laver. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på info@cphfloat.dk

Ledelse

Shelley cph float

Shelley

Founder

Shelley er uddannet tonemester, og så er hun helt afhængig af floating. Hun har arbejdet i alverdens lande, og i Shanghai prøvede Shelley for første gang at floate, hvilket (no surprise) var en stor succes. Vi kan takke hende for i sin tid, at overtale Boo til at slå sig ned i Danmark og åbne Copenhagen Float.

Boo cph float

Boo

Founder

Boo er en erfaren massageterapeut og har trænet en stor del af vores team, for at sikre vores klienter en høj og ensartet kvalitet. Hun træner brasiliansk jiu-jitsu og wrestling, og så er hun er fantastisk kok. At tale med Boo er som at få et kæmpestort kram, af én du virkelig godt kan lide – hendes energi er utrolig positiv og rolig. 

Markedsføring og Salg

Katrina cph float

Katrina

Marketing Manager

Katrina er marketing manager og team leder hos Copenhagen Float. Med sig bringer hun 4 års ledererfaring, og styre på den daglige drift. Udover sin erfaring bringer hun også positiv energi til dem hun møder og er altid frisk på en snak om Mumford & Sons. 

IMG_6726 2

Maria

Sales & Growth Consultant

Maria beskæftiger sig med velvære og helbred i erhvervslivet hvor hun varetager Copenhagen floats B2B aftaler. Hun er en kreativ iværksætter og har stiftet 2 succesfulde Skandinaviske virksomheder lokaliseret i København. 

Maria er på en mission om at hjælpe organisationer med at implementere mentale og fysiske helbreds muligheder for medarbejdere. 

Float Masters
Juliana float master

Juliana

Float Master

Når du møder Juliana stå bag skranken, er der ikke andet at gøre end at smile – Juliana er simpelthen så varm og skøn at være omkring. Hun elsker at læse og danse i sin fritid, og så er hun stor fan af verdenshistorie og rygsækrejser. Hun elsker at møde nye mennesker og lære dem at kende.

Rob

Rob

Float Master

Rob bidrager med en behagelig og kreativ energi i Copenhagen Float-teamet, med en baggrund som performancekunstner og nutidsdanser. Efter at have været hos Copenhagen Float siden 2020, kan Rob rådgive og vejlede din oplevelse hos os med omfattende viden og omtanke.

Gabriella Float master

Gabriella

Float Master

Gabriella er kreativ, og han sans for detaljen i alle mulige henseender. Hun er meget rolig og smilende og er altid klar på en god snak om din oplevelse hos os. Som floatmaster gør hun sit yderste for, at du får den mest behagelige oplevelse. Gabriella er smykkedesigner og til daglig sidder hun på sit værksted ude i Kødbyen

Image from iOS (15)

Erik

Float Master

Hvis du ser en fyr smile bredt  bag skfranken, så er det Erik. Den yngste medlem af vores team men lad dig ikke narre af hans alder eller stil. Som erfaren floatmester kan han tilbyde grundig vejledning både før og efter din oplevelse. Når han ikke er i studiets fredelige lokaler, gør Erik sig klar til den barske verden derude ved at studere International Business and Politics. Så uanset om du vil vide mere om floating, verdenspolitik eller de nyeste modetrends, så er Erik altid klar til at hjælpe.

Massageterapeuter

Du kan læse alt om vores fantastiske massageterapeuter og deres teknikker her

Skriv til os

Giv os besked på forhånd, hvis du er gravid eller her lyst til at prøve vores behandlinger. så er vi klar ved din ankomst. 

Du må også gerne skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre særlige behov.

Cph float logo

Go with the float…