Webshop

Hjertelig velkommen til vores webshop. Vi har brygget en hyggekurv sammen med lokale og naturlige produkter, så at I kan tage den Copenhagen float hygge hjem med dig. I hyggekurven kan du bla. finde københavnsk honning fra ByBierne, varme kvalitets uldsokker fra Scandi wool, og lys lavet af bivoks som man selv kan rulle også fra ByBierne. Selvfølgelig har vi også inkludert vores favorit produkter fra Meraki til at pleje din hud her i den kolde tid. Køb gavekort online, men drop forbi vores float center på Rømersgade 25 for at hente en gavekurv.

30% rabat på alle varer i din gavekurv!

Vælg en float, massage eller kombi pakke, og så får du 30% rabat på alle de andre produkter du vil tilføje i din gavekurv. 

Vores nøje udvalgte lokale produkter

Hos Copenhagen float er værdier og principper grobund for vores forretning, derfor gør vi en dyd ud af at samarbejde med de rette leverandører der bidrager til vores filosofi om et bæredygtig og nærende lokalsamfund.

Meraki er et indbydende univers af komfort og velvære, der inviterer dig til at forvandle daglig selvomsorg til øjeblikke med ro. Merakis produkter er designet og udviklet i Danmark – inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed og respekt for naturens skatkammer. Produkterne fylder din daglige pleje med blide, nærende ingredienser, nøje udvalgt for deres positive egenskaber, dokumenterede virkninger og naturlige dufte.

ByBi vil kultivere et regenerativt system, hvor bier, blomster og mennesker trives, og det vil vi stolt gerne være med til.
Bybierne blev etableret som en socialøkonomisk virksomhed og forening. Helt fra starten har mennesker fra vidt forskellige sociale som faglige baggrunde og livsvilkår bidraget til Bybi. I dag er de 5 medarbejdere, mange frivillige og et netværk af partnere, der bidrager til Bybi både praktisk og økonomisk.
Ved at købe en Hyggekurv inviteres du til at være med til et fællesskab hvor klima og bæredygtighed er i højsæde.

Meraki products Copenhagen Float
Honning, der sælges af cph float

Gavekort

Ønsker du blot at købe at købe et gavekort til float eller massage uden vores hygge produkter, klik på nedenstående link. Du kan få gavekortet tilsendt som pdf eller kom forbi vores float center for at hente et smukt gavekort.

Get in touch

If you have any special requests or questions about our gift options, please send us an email to info@cphfloat.dk and we will be happy to help!

Cph float logo

Go with the float…