Book og køb floats og massager her

Flotationtanke til både én og to personer

Vi har to floatingtanke beregnet til én person, vores Spirit tank, og en i-sopod.
For to personer som vil floate sammen, har vi vores kæmpe specialbyggede floatroom

Spirit tank – 60 min. float
I vores spirit tank er der lidt højere til loftet samt i længden sammenlignet med i-sopod’en. Hvis du er lidt klaustrofobisk er denne tank et rigtigt godt valg. Og så kan du vælge at høre din egen musik herinde (minijack stik)
600 kr.

I-sopod – 60 min. float
Vores i-sopod er en nyere model, hvorfor den også ser noget futurisktisk ud. Selvom den er lidt mindre end vores spirit-tank er der masser plads uanset din højde og drøjde. Og så har den forskellige lysindstillinger, du kan opleve under dit float.
600 kr.

Vores kæmpe floatrum – 60 min. float

Vores floatroom er beregnet til to personer – du har altså mulighed for her at dele floatingoplevelsen med en anden person. Denne kæmpetank er specialbygget og designet til Copenhagen Float og måler 240×220 (en hel del større end en kingsize bed) og med højt til loftet. Der er stjernehimmel og undervandslys, og så er det muligt at sætte sin egen telefon eller tablet til via bluetooth.

1 pers. – 800 kr.      2 pers. – 1200 kr. 

Ta’ en ven med, men float i 2 tanke

Vi er helt med på at man er ikke klar til at dele sin floattank med alle! Det er fantastisk at floate med en anden, men nogle gange har man bare brug for ro, og så kan man dele oplevelsen bagefter. Hvis du er stresset, har angst eller har en hektisk hverdag, så synes vi at du ville få mere ud af at floate i din egen tank. 

I skal bare finde ud af hvem skal floate i hvilke tank. 

2 pers. – 1200 kr

Vil du have en massage efter din float?

En Kombi består af en times floating og en valgfri massage. Det er den ultimative behandlingsform, og kan passe hvem som helst. Er du interesseret i en ultimativ selvforkælelse? At restituere efter hård træning? Få ro i krop og sind eller noget helt fjerde? Så er en Kombi lige noget for dig – her får du nemlig det bedste af det bedste!

For at vælge den helt rigtige kombi til dine behov, bedes du ringe eller skrive til os, og sammen finder vi ud af, hvilken behandling du vil få mest gavn af.
Massage

Vi tilbyder et bredt udvalg af massage og kropsterapi behandlinger. Venligst læs om vores behandlinger og terapeuter inden du booker en tid. Vi har ikke en behandlingsmenu da hver massage er skræddersyet til dig og dine behov hver eneste gang du besøger os. Hvis du er i tvivl kan du få fat i os, og vi kan anbefale en terapeut.

Klippekort

Jo mere du flyder, jo mere du sparer. Har du et 10-turs klippekort for floating eller massage, må du dele det med dine ynglingsmennesker. Du får en kode som kan bruges til at bestille tid via hjemmesiden.

3x float

3 x 60 min. float
1350 kr.

5x float

5 x 60 min. float
2000 kr.

10x float

10 x 60 min. float
3700 kr.

5x massage

5 x 60 min. massage
2450 kr.

10x massage

10 x 60 min. massage
4500 kr.

Medlemskab

Har du et medlemsskab med 4 floats per måned, må du dele det med andre

1 float per måned

1 x 60 min. float
30 dage opsigelse
450 kr.

2 floats per måned

2 x 60 min. float
30 dage opsigelse
750 kr.

4 floats per måned

4 x 60 min. float
30 dage opsigelse
1400 kr.