Graviditetsmassage

Hos Copenhagen Float tilbyder vi graviditetsmassage – din vej til aflastning og forøgelse af velvære.

Forkæl dig selv eller din partner med floatingterapi eller massage

Graviditetsmassage

Når du er gravid, bliver kroppen ofte udfordret med både øget belastning og hormonelle forandringer. Væske kan ophobe sig i kroppen og den øgede vægt kan dræne dig for både energi og dyrebar søvn.

En graviditetsmassage er derfor gavnlig for dig og din baby – for jo bedre du har det, desto bedre vil din baby trives. Din kropsholdning vil som oftest ændres ved graviditet, samtidig med dine muskler belastes. 

En graviditetsmassage kan bidrage til flere positive effekter på din krop og graviditet.

“En graviditet kan være fuld af kropslige gener og smerter. De fleste graviditetsgener kan afhjælpes og lindres vha. graviditetsmassage.” – Jordemor Bente Nørgaard 

Graviditetsmassage kan bl.a. afhjælpe og lindre:

gravid massage københavn
Skræddersyet graviditetsmassage i København K

Hos Copenhagen Float bestræber vi os på at tilbyde den bedste graviditetsmassage i København.

 Vi har mange klienter som kommer ind med forskellige spændinger og udfordringer i forbindelse med deres graviditet. Vi har stor erfaring med forskellige former for gener, og yder altid vores bedste for at aflaste dig bedst muligt.

Vi benytter en sund og nærende olie til vores gravide klienter, som både er forebyggende mod strækmærker og nærende for din hud.

Derudover bliver du tildækket, så du hverken skal føle dig blufærdig eller kold.

Meget peger på, at graviditetsmassage kan bidrage til en nemmere fødsel, da kroppen generelt bliver mere afslappet, blodcirkulationen øges og smerter i kroppen lindres.

Et graviditetsforløb kan være en noget af en rutsjebanetur og du fortjener at få aflastning og velvære ind i de udfordrende perioder.

Specialdesignet graviditetsbriks og booking

Vi oplever desværre at nogle fravælger gravitetsmassage pga. mavens størrelse af hensyn til babyen i maven. Det er IKKE noget problem hos os, da vi har en specialdesignet graviditetsbriks, hvor der er plads til din mave og bryster, så du kan ligge helt afslappet under din massage.

Når du booker en graviditetsmassage, må du meget gerne skrive en mail til os på info@cphfloat.dk, så vi kan have alt klar til en perfekt massage til dig. 

Alle vores massører er trænede i graviditetsmassage – du kan læse om dem her og vælge, hvem du synes passer bedst til dig. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe til os – så vil vi sammen finde den helt rigtige løsning.

Du behøver ikke at have konkrete problemer for at besøge os under din graviditet, du må også gerne komme forbi for at få en ren forkælelsesmassage. Vi glæder os til at se dig.

gravid massage københavn
Kombiner graviditetsmassage med floating

Hos os har du mulighed for at kombinere din graviditetsmassage med floating, som skal bidrage til yderligere afslappethed og velvære. Med floating ligger du vægtløs i vores varme og natursaltholdige vand.

Vi benytter naturmidlet Epsom salt, som består af magnesium og sulfat, som har en række gavnlige egenskaber. 

Magnesium absorberes gennem huden og er med til at forebygge stress og skiller sig af med overproduceret adrenalin.  

Vægtløsheden giver hjernen en følelse af en dyb afslappet tilstand – og for nogle en dyb søvn. Uden tyngden fra din kropsvægt kan kroppen give afkald på muskelspændinger, stivhed samt ryg og nakke problemer.

Det rolige miljø i vores floatation tanke, skaber en unik mulighed for meditation. Mens hjernen bliver mere og mere afslappet, bevæger din krop sig ned i thetabølgetilstand – også kaldet drømmetilstanden.

Det er oplagt at kombinere massage til gravide sammen med floating, for at få den ultimative wellness for både dig og dit barn i maven.

Kontakt din læge

Floating er gavnligt for gravide, men det kan være lidt svært for højgravide kvinder at komme ind i floattanken.

Hvis du har nogle bekymringer, så anbefaler vi man tager kontakt til sin læge for at få råd og vejledning inden du besøger os.

Skriv til os

Giv os besked på forhånd, hvis du er gravid eller har lyst til at prøve cupping. Så er vi klar ved dit ankomst.
Du må også gerne skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andet, vi skal være opmærksomme på.

Go with the float…